Här kommer mitt andra recept i påsk för Grönare högtider med Las Moras. Den fruktiga och friska Las Moras Chardonnay kompletterar soppans och krutongernas smaker på ett utmärkt sättEn riktigt bra start på en påskmiddag, i mitt tycke
Jättegod och passade alldeles ypperligt till det goda vita vinet Las Moras. I mitt tidigare inlägg så berättade jag ju om mitt samarbete med PrimeWine och Kokaihop
Varva till sist sås, lasagneplattor, rökt lax och spenat i en ugnsform. Börja med att ha lite sås i botten av formen så lasagnen inte fastnar, sedan lasagneplattor, spenat, rökt lax, sås, plattor, osv
Jag fyllde år i torsdags och igår lördag hade jag kalas hemma för min familj. I soppan hade jag ett ekologiskt vitt vin ifrån Argentina som heter Finca Las Moras Reserve Chardonnay
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.