Medan Arvid och Sigrid anordnade en inomhuspicknick, hann jag göra en lasagne värd namnet. Så har vihunnit med terminens första VAB, vård av sjukt barn
Låt dem stå och dra ca en halvtimme för att minska på den ev beska smaken. Smaka av med salt. Lasagne är uppskattat av de flesta och med enkla medel gör du en mer hälsosam variant med mindre kolhydrater och mer grönt och som är minstlika god
Men ett tips är att köpa en mager men smakrik ost så att den ändå ger mycket smak. Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat
Smaka av och justera framför allt chilimängden. först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Smaka sedan av tomatsåsen med salt och peppar. Jaha, ännu en vegetarisklasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingrediensernainte är något utöver det vanliga – himlaspeciell och himla god
Smaka av och tillsätt mer kryddor om det behövs. Smaka av och krydda mer om det behövs. Uppdaterar mittinlägg med krämiglasagne med lite frächare bilder
Smaka av med salt och peppar. Täck botten av en ugnssäker form med lasagneplattor. Tina bladspenaten. Avsluta med lasagneplattor och toppa med bechamelsås och parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.