Varva sedan med auberginer och sås så att det blir ett lager sås överst. Egentligen liknar väl den här rätten mera en moussaka än en lasagne, men såsen och kryddorna är mera åt lasagnehållet
) sedan ett till lager med savoykål och till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Så snåla inte med såsen . Idag blev det lasagne hemma till alla barnens förtjusning. För att få en krämig lasagne är det viktigt att du använder gott om bechamelsås
Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Blanda ner lök, (vitlök) morötter och sellerimed ytterligare lite olivolja. Många har testat Jamie Olivers lasagnemed crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
Låt stå och dra till sig en stund under folie och servera sedan med en god sallad eller morötter. Späd ev med mer vatten och smaka av med salt och peppar
Uppdaterar mitt inlägg med krämig lasagnemed lite frächare bilder. Bechamelsåsen görs med mjölk men ibland har jag bytt ut en del av mjölken och tillsatt grädde istället och det blir också bra
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör
Hacka gullök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja. Så ledsen för att bilderna inte ger lasagnen rättvisa, för detta mina damer och herrar är den godaste lasagnen NÅGONSIN
Varva fyllningen medlasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Börja med linserna. Krydda med lantbuljong, oregano och rökt paprika och låt puttra i ca tio minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.