Lägg lök, paprika, vitlök och tomatkross i en mixer och mixa till slät konsistens. Smaka av med salt och peppar.
Koka salladslöken ca 2 minuter och kyl ner i kallt vatten (så bibehålls färgen).
Tina spenaten i ett durkslag och pressa ur vätskan.
Smörj en ugnsfast form och häll lite tomatsås på botten och häll sedan i lite Milda Mat och ett lager lasagneplattor.
Fortsätt med lite tomatsås, hälften av spenaten, hälften av fisken och hälften av salladslöken. Strö över lite rivet citronskal, salt och peppar. Häll på Milda Mat och placera ytterligare ett lager plattor. Gör ett likadant lager till och avsluta med ett lager lasagneplattor och täck med Milda Mat, resten av salladslöken och riven ost.
Grädda tills gyllene ca 35 minuter. Strössla över färsk basilika innan servering.
Bred på tomatpurén på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna,salta och peppra. 4 filéer av vitfisk. Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter
Koka lasagneplattorna i en gryta med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg dem med kupiga sidan uppåt på plåt med bakplåtspapper och pensla dem med olivolja
Bred ut ett lager béchamelsås i botten, strö på grönsaker och lägg sedan på ett lager med två skikt lasagneplattor och en nypa riven Parmigiano Reggiano
Täck över med två okokta lasagneplattorLasagne Con Spinaci. smält smör i en kastrull, tillsätt mjöl och till sist mjölk, medan du rör med en visp så att det inte bildas klumpar
Fiskmed asiatiska smaker är en fin kombo. Fisk à la Thai med wokade grönsaker4 portioner 500 g wokgrönsaker400 g torskfilé1 burk kokosmjölk1 lime, juice2 tsk sambal oelek1 msk koncentrerad fiskfond1 mangoSaltPeppar Till serveringNudlar Gör så härWoka grönsakerna i het pannaSalta och peppra grönsakernaSkärfisken i bitar och lägg dem över grönsakernaBlanda kokosmjölk med limejuice, sambal oelek och fondHäll såsen i pannan och låt puttra i 8-10 minuterTärna mangon och strö den över fisken Lax med Asian style. 500 g wokgrönsaker. 1 msk koncentrerad fiskfond
För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.