Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
Perfekt som lunchrätt eller som en förrätt. Denna rätten är några år sedan jag gjorde, glömt bort den, men hittade den i min receptmapp och blev genast sugen på att göra denna till en lunch för mig
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Smula ner jästen i en degbunke och tillsätt fingervarmt vatten. Rör om tills jästen är upplöst. Klicka ner det rumsvarma matfettet och tillsätt därefter sirapen och saltet
Första kvällen här i stugan på Gotland gjorde jag riktigt god bruschetta som tilltugg. Enkelt, gott och lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt
Här kommer receptet på bruschetta med kantareller som jag la ut på Instagram häromdagen. Köpte ett jättegott surdegsbröd på Korsmässomarknaden som blev bra som en lite enklare middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.