Skär den färska torsken i bitar och krydda med salt, citronpeppar och pressa över lite citron. Till fisken serverades små fina potatisar som åkte i grytan med skalet på
Skär torsken i mindre bitar. Mixa soppan slät med persiljan. 1400 g torskfilé. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 persiljerötter 1 gul lök 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl torrt vitt vin 2 msk fiskfond 7½ dl vatten 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 kruka färsk persilja 400 g torskfilé ½ tsk salt 1 ask krasseGör så här
Ett paket torsk från frysen, en förpackning fetaost och ett blomkålshuvud. När jag gör gratänger eller annan mat med mycket sås, tycker jag att det blir lite väl mycket barnmat över det hela om man äter gräddigt blomkålsmos till
Servera torskenmedkrämig spetskål och kokt potatis. Torsk. Smaka av med salt och peppar. Skär torsken i portionsbitar och salta och peppra på båda sidor
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.