Skiva och stek svampen med hälften av saltet och pepparn. Vispa mjölken och äggen i en skål tillsammans med resten av saltet och pepparn, när svampen är färdig stekt blanda i den i smeten och häll sedan i i en smörad stekpanna, lägg på ostskivorna och dela tomaterna och lägg ovanpå
Skala och skiva rabarbern, smörj en form med det flytande margarinet. lägg i rabarbern i formen. Blanda 2 msk socker med potatismjölet och strö över rabarbern så jämnt som det går
Rosta brödskivorna. Lägg blåbären i ett glas häll i 1 msk vatten och ställ in i mikron i 30 sekunder. Mosa de tinade blåbären med en gaffel, blanda i potatismjöl, havregryn och socker
Idag bakar jag långpannebröd, och känner mig ytterst huslig. Bortsett från fusksurdegsbröd som man bara rör ihop, nattjäser och slabbar ut på en plåt, är det här det allra smidigaste brödet
Sandwichglass – glutenfri, raffinerat sockerfri och vegansk. Eller en så kallad ”Ice cream sandwich”. Det första receptet jag publicerade någonsin här på bloggen (för ungefär 1000 inlägg sen) var ett recept på en sandwichglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.