Entrecôte med CafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Hemma i Östersund igen, de första dagarna är det alltid lite fullt upp så här när jag varit borta länge
Entrecôte CafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Vilket höjdar kryddsmör jag gjorde i helgen. Vilket härligt vår väder vi fått. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar stekt
Till sådana konstiga människor som inte tycker om fisk lagade jag tidigare ofta Entrecôte CafédeParis, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag bodde i Umeå,
Kryddsmör CafédeParis. För den som vill kommer jag också att berätta hur en Wonderbag fungerar och göra lite reklam för min och Annika Dahlqvists kommande kokbok som släpps i dagarna, Gammaldags husmanskost på nytt sätt
CafédeParis smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Blanda samman det rumsvarma smöret med purén. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs
Slå på cafédeparis såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Bryn dem på båda sidorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Servera entrecôten toppad med CafédeParis och varma haricots verts toppade med flingsalt. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till
Snabb CafédeParis sås. Lite små sliten efter en underbar men hektisk helg med huset fullt och med en hals som värker så in i bomben om nätterna, morgnar occh nu igen på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.