I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. s. ö. n. d. a. g. v. r. e. t. j. u. å. f. l. M. h. ä. b. m. o. J. k. p. ,. x. D. L. c. 5. 1. (. ). P. A. S. B. T. 2. 0. -. K. 4. H. G. O. E. y. k g. p o
1 förpackning Bladspenat1 förpackning ASC certifieradlaxfilé2 dl crème fraiche1 st citron saft och zest1-2 st vitlöksklyftorfinhackadechiliflakesolivolja salt och peppar
Det blir så gott när man blandar potatisen såhär och bara lägger laxen ovanpå. Lax var det här. En riktigstorfavorit här hemma medkrämigdillpotatis och massor av citronpeppar
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vitfisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 2,5 dl grädde 2 msk fiskfond 1 dl. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 250 g skogschampinjoner. 3 vitlöksklyftor. 2 msk fiskfond
Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och tillsöndagsmiddagfick det blilaxiugn. Lägg tillbakalaxeni formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Rör idill och smaka av medcitronsaft, salt och peppar. Dela laxenibitar och lägg över purjolöken. Skölj och strimla purjolöken och lägg i botten på en smord form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.