Gjorde lax till middag med en annorlunda ingrediens i såsen, Loranga, apelsin dricka, väldigt gott och så här gör man till 4 pers. 4 lax filéer, helst färska1 purjolök3 dl grädde2 dl créme fraiche1/2 dl vitt vin1/2 dl Loranga el annan apelsin drickaSaltPeppar1 dl hackad dill1 tsk dijonsenap2 tsk Santa Maria sea food and fish kryddaEn matsked redning för ljus såsGör så här. Slå detta över laxen och gratinera i ca 20 minuter i 200 grader. 4 lax filéer
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.