Lax med hummersås räkor och tomat
Food, passion and life |
Food, passion and life |
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 grader 4 Personer
  • 500 g färsk lax
  • 200 g handskalade räkor
  • 10 st körsbärstomater
  • 5 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • 1 gul lök
  • 1 msk Smör
  • ½ dl hummerfond, gärna egengjord
  • peppar
  •  
  • Låt oss göra mat på mitt sätt
  • 1. Tärna upp laxen i kuber och lägg i en ugnsform, strö över räkor och halverade tomater.
  • 3. Tillsätt vin och låt koka 2-3 min
  • 4. Tillsätt grädden och hummerfonden i kastrullen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.