Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Lax. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Servera laxen tillsammans med pressad potatisoch garnera med dill. Glöm inte att matsortera rester från grönsakerna och citron samt apelsin för en mer hållbar matlagning, och njut av din krämiga laxrätt
Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Blanda olja med skal samt saft från citronen och pensla blandningen på laxen. När potatisenoch broccolin är klar, häll av vattnet och tillsätt salt, vitpeppar, smör och mjölk efter tycke och smak och rör till ett jämnt och klumpfritt mos (brukar mosa allt med en gaffel och sedan vispa ihop det med hjälp av elvispen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.