Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrot och lite salt, samt använda någon alternativ grädde
Hittade laxfiléer, som jag stekte medsalt och peppar. salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Salt. Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Krydda laxfiléernamedsalt och peppar och droppa över citronsaft. salt, peppar. Gårdagens lunch bestod av laxfilémed ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad
Smaka av medsalt och peppar. (Red med lite maizena om såsen bli för tunn)Lägg i laxen och spenatblandningen och låt småputtra i ca tio min tills laxen blivit helt klar
Lägg laxen i en ugnsform och krydda medsalt och citronpeppar. salt, citronpeppar, dill. Det är alltid gott med fisk tycker jag och lax är enkelt att tillaga och variera
Vi serverade laxenmed luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker. Ha på curryn och saltet och låt allt steka någon minut under omröring
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Vi köper alltid Salma Lax i och med att man kan äta den rå utan förberedelser. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.