Lägg laxbitarna i en plastpåse och häll över marinaden. Servera med grillade grönsaker och aioli. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. Grillad lax är ju så gott. Och när man serverar den med en gräddig sås, grillad citron och salt baconlindad sparris, ja, då är måltiden fulländad
Eftersom kvällen gäst fördrog lax föll valet på det och kompletterades så med såsen och sparris. Med lite ytterligare vin samt grädde skulle man lätt kunna vispa ihop en riktigt god sås till en bit fisk
Varmrökt lax fick sällskap av Erik Lallerstedts limeaioli och en krämig avokadosallad. I dag fixade jag till en snabb middag till mig och maken med det jag hade hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.