Börja med att smälta smöret och fräsa löken tills den blir blank. Värt att testa för alla laxälskare. Smaka av såsen med salt och peppar och lite cajennpeppar
Häll av ev vätskan som laxen avgett i formen. Låt potatisen rinna av och mosa den med en elvisp. Fördela kronärtshjärtan och soltorkade tomater över laxen
Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
När du marinerar kött så är den bästa metoden att injicera marinaden med en spruta i köttet men om du inte har någon spruta så går det bra att lägga det i t
Inbakad laxmed persto och räkor. Vik ihop smördegen så det blir små snygga laxpaket. Nästa vecka kommer verkligheten krypandes igen med allt vad det innebär
Skär ett snitt i varje laxfilé, mosa ihop gorgonzolaost och crème fraiche med lite timjan. Ungefär samma som laxmed fetaost eller laxmed getost, bara en annan ost och något annat att servera fisken med
Kyckling i brieostsås med curryråris. Koka råris med lite olivolja, salt och curry, jättegott. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon
1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn vitkålen och löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.