LAX OCH LITE TILL, MIN FAVORITRÄTT.
Style your Body & Plate
Style your Body & Plate
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port; ♡ 4 laxfiléer ♡
  • 4 lagom stora sötpotatisar ♡ Palsternackor ♡ Knippemorötter ♡ Kokosgrädde, extra creamy, tetrapack, Santa Maria ♡ Kokosolja ♡ Lantbuljong eller efter eget tycke
  • 250 grader ♡ Skala sötpotatisen, palsternackorna och morötterna och skär i mindre långa bitar. ♡ Lägg dem på ett bakplåtspapper som du lagt på ugnsplåten. Spraya lite olja på dem och salta och peppra lite. ♡ Ugnsrosta dem i ca 20-25 min ♡ Undertiden dem är i ugnen steker du laxen. Krydda på ena sidan och stek i kokosolja. Först ena sidan och sen andra, några minuter på var sida på mellanvärme. ♡ En liten stund innan du anser laxen vara klar, häller du på kokosgrädden och ev. lägger i en buljongtärning. ♡ Vill du få den lite tjockare så rör i lite idealmjöl.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.