Lax- och skaldjursgryta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé
  • 250 g räkor med skal
  • 1 st fänkål
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk dillfrö
  • 1 st saffran
  • 1 msk smör
  • 1 st burk krossade tomater
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 6 dl vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk maizenaredning
  • salt och peppar
  • 1 dl majonnäs
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.