Låt koka med några minuter och smaka av med kryddorna. Trots det lilla köket fungerar det bra och vi bjuder Er på en enkel och god ostsås som får en fin sälta från den gravade laxen
Mosa färskostenoch blanda med grönsaksröran. Såsen tar också bara ett par minuter, så det blir mer tid att sitta och ha det mysigt med levande ljus istället
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. 70 g färsk spenat
Servera medfärsk, kokt pasta och lite rucolasallad. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
färska örter av olika sorter, vi använde mynta, basilikaoch gräslök (hacka några till oströran). ) Vilka örter man väljer är helt och hållet upp till utbud och smak, mynta basilikaoch gräslök passade för vår del
Värm upp grädden, rör ner färskostoch fläskbitarna. ½ pkt färskost typ Philadelphiaost. En riktigt smarrig och lättlagad laxrätt med både bacon, ost ochbasilika som passar precis lika fint till vardags som till festligare tillfällen vill vi gärna tipsa er om idag
Ta bort skinnet medan fisken är varm och låt den svalna i lagen. Servera ljummen eller kall medfärsk potatis, dillmajonnäs samt kokade sockerärtor eller grön sparris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.