Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenatenoch sötpotatisen. färsk spenat. Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar
Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihop väldigt mycket när den tillagas
Fräs spenaten i smör-&rapsolja och lägg i en ugnssäker form. Salta, peppra och strö över rosmarin. Häll såsen i formen och tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. 200 g bladspenat
Fräs spenaten i lite smör med vitlöken, salta och peppra efter smak och riv över lite muskot. Gärna med fänkål, paprika, coctailtomater, morot, ruccola och kanske några rostade solrosfrön
Skölj spenatenoch skala och skär löken i klyftor. Spenat. Skölj potatisen och koka i saltat vatten. Fräs lök, vitlök ochspenat i smöret i en varm panna
Spenat är något jag alltid tyckt om, till och med när jag liten. Men inte riktigt all spenat gick hem. Det var skillnad på smaken och det som gjorde den stora skillnaden var faktiskt socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.