1-2 vitlöksklyftor
skivas eller hackas och fräses på låg värme i olivolja i en stekpanna. Lägg i de redan långsamrostade tomaterna och se till att de blir uppvärmda. Öka värmen lite på plattan. Häll på en skvätt vitt vin eller balsamvinäger och smaka av med salt och peppar. Ringla lite extra olivolja över. Klart!
Och under tiden paellan värms så ugnsbakar du laxen, tomaterna och den delade limen (citronen) som du alla penslar med lite olivolja och drar över några varv med salt & pepparkvarnen
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
körsbärstomater. Den är dessutom himla nyttig medlaxen, spenaten och sötpotatisen. laxfiléer. Idag ska jag iväg på spa med mina kompisar, vi ska till Vann spa
Dela tomaterna och lägg på fisken. Ugnsbakad torsk på Veras sätt. Smaka av med vitt vin och fond. Servera med kokt potatis eller som vi gjorde ångkokta morötter och potatis
Dela körsbärstomaterna i halvor och hacka salladslöken fint. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.