Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MEDEN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Ensalladmed räkor och avocado, ljuvligt en härlig sommardag. Känslan av att sitta utomhus och äta, då solen värmer ansiktet, att känna de små vinddragenoch alla ljuvliga ljud som följer med när man är ute
Gratinerat potatismos blandat medriven ost. Salta med flingsalt vid servering. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och låt pastan svalna. Lägg i morötterna, sellerin ochsultanrussinen när löken mjuknat
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd ochen god olivolja. 1 romansallad. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamico och låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop med hallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 1 romansallad 2 kokta rödbetor
Toppa salladenmed tofun, oliverna och de plockade oreganobladen. Det har varit sjukt mycket jobb med alla utbildningar jag har haft densenastemånaden, och jag håller också för fullt på att planerar för vad som förhoppningsvis ska bli nästa steg i Jävligt Gotts utveckling, som bland annat inneburit två stora ansökningar till Vinnova här under augusti och september
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.