Börja medtomatsalsan så att den får stå och samla ihop smakerna en stund innan det är dags att äta. Vilken fullträff det här blev, jag är så nöjd och glad med hur första veckodagens middag blev
Skölj och dela rädisorna och blanda med dressing och örter i en skål. Tänkte dela med mig av ett recept på en sallad jag gjorde en av alla gånger vi grillade på semestern
Tillsätt skivad chorizo och låt den steka med en stund. Tomatsalsa. Skala och finhacka löken. Skala och grovhacka löken och fräs den i en gryta med olja
Börja med att blanda ättika, socker och salt så att det löser sig. Under tiden så skivar du gurkan, rödlöken och hackar chilin, men glöm ej att ta bort de små fröna i chilin innan du hackar
Skär i knappa centimetertjocka skivor på längden och smörj in med olivolja, salt och peppar. Det här uttrycket att smaker gifter sig väl med varandra kanske är föråldrat, men ett kärleksfullt möte maträtterna emellan var det
Torskrygg och ljummen gurksalladmed äggkräm, svamp och crunchPortioner. Skala gurkorna Dela dem på längden och ta ur kärnorna Skär gurkorna i trekanter Koka upp vatten, socker och ättika Slå vätskan över gurkbitarna Hacka dillen och vänd ner den i gurkblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.