Idag har vi ätit laxpaket med massa gott tillbehör. Fisk funkar lika bra pågrillen som på spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
Servera sedan laxpaketen direkt på tallriken tillsammans med fetaostcremen och varför inte lite nykokt färskpotatis och en fräsch grönsallad med hyvlad sparris i
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Lägg på ett par små smörklickar på varje och linda ihop till paket. Skiva morot, purjolök och hacka tomat (1/2 på varje) och strö över. Tillaga pågrillen (eller i ugn 200 grader) ca 15 minuter
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt pågrillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.