Laxpastrami med saffranscouscous
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g rå lax ((typ salma))
  • Spice rub1 tsk rökt paprikapulver 2 tsk fänkålsfrö 1 msk svarta sesamfrön 1 msk vita sesamfrön flingsalt svartpeppar olivolja
  • Couscoussallad4 port couscous ca 1 msk olivolja 0,5 g saffran 1 tsk lantbuljong salt malen svartpeppar 1 granatäpple 2 blodapelsiner, filéade (eller gula apelsiner) 1 dl pekannötter
  • Myntayoghurt2 dl grekisk yoghurt 1 msk honung 1 msk olivolja 1 knippe färsk mynta, finhackad salt peppar, nymalen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.