Laxqueneller med spenatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1 citron, rivet skal
  • 3 äggvitor
  • 3 dl kall vispgrädde
  • dill till garnering
  • vatten
  • fiskfond
  • 1 dl vitt vin
  • 100 g färsk babyspenat
  • smör
  • 3 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk kycklingfond
  • 1 1/2 msk smör
  • 1 1/2 msk vetemjöl
  • 1/2 msk pressad citronsaft
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • flingsalt
  • kokt potatis
  • kokta sockerärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.