Laxröra med äpple och kapris
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rågchips eller bitar av rågcrisp
  • 1 varmrökt lax, skinn- och benfri
  • 1 grov svensk senap
  • 1 dijonsenap
  • 1 majonnäs
  • 1 crème fraiche
  • 1 äpple
  • 1 kapris
  • 1 nymald svartpeppar
  • 1 kryddkrasse1. Dela laxen i en skål med en gaffel.2. Blanda senapssorterna, majonnäs och crème fraiche och blanda sedan med laxen.3. Tärna äpplet fint och blanda ner det, ½ ask kryddkrasse och kaprisen i laxröran. Vrid över lite svartpeppar.4. Klicka ut laxröran på rågchips eller bitar av rågcrisp. Klipp över kryddkrasse och servera eller låt gästerna själva klicka på röran på tunt hårt rågbröd.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.