Laxrulle med marinerade grönsaker
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 tunna skivor kallrökt lax
  • 150 g getost (chèvre)
  • 3 msk creme fraiche, gärna lätt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 150 g champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 1/2 dl finhackad bladselleri
  • 200 g sparris
  • 100 g sockerärter
  • 100 g haricots verts
  • 12 cocktailtomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 1/2 krm salt
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 4 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.