Laxsallad med sparris, pocherade ägg och senapsdressing
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g grön sparris 250 g vit sparris 1 knippe ramslök 65 g rucolasallad 400 g gravad lax, i skivor
  • Senapsdressing1 ägg 1,5 msk Grey Poupon dijonsenap 1 klyfta vitlök, finriven 0,5 msk TABASCO® Grön pepparsås 0,5 msk rödvinsvinäger 1,5 dl rapsolja (kallpressad)
  • Sojarostade pumpakärnor1 dl pumpakärnor 0,5 msk Kikkoman Less Salt
  • Pocherade ägg3 dl ättiksprit 12 % 3 dl vatten 1 l vatten 6-8 ägg 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.