Laxsashimi med fänkål, ingefärs- och apelsinmajonnäs samt brödcrunch
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g lax (t ex salma eller fröya)
  • Brödcrunch2 skivor vitt bröd, gärna surdegsbröd olja, att steka i
  • Majonnäs med ingefära4 msk pressad apelsinsaft och lite rivet zest 3 msk japansk soja 1 msk risvinäger 2 äggulor 0,5 msk ingefära, riven 2,5 dl rapsolja
  • Fänkål1 fänkål (stor) 0,5 citron, pressad 0,5 krm salt
  • Servering1 msk svarta sesamfrön 50 g laxrom (eller forellrom) 1 knippe vattenkrasse 0,5 gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.