Laxtartar med senapssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g gravad lax eller regnbåge
  • 1/2 dl salladslök eller purjolök, hackad
  • 1 msk dill, hackad
  • 1/2 spansk peppar, hackad
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, nymlad
  • 75 g rucolasallat
  • 2 msk regnbågsrom
  • gräslök
  • 2 msk honung
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk senap
  • 1 tsk sherryvinäger eller äppelcidervinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm vitpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.