Laxtimbal med räksås och dillpotatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé
  • 2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 krm dragon
  • 0.25 krm kajennpeppar
  • 2 st stora ägg
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk skaldjursfond
  • salt
  • 200 g skalade räkor
  • 600 g potatis
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl hackad dill
  • 1 dl skalade räkor
  • dill
  • citronklyftor
  • gröna ärtor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.