Laxtournedos med smörfräst spenat och örthollandaise
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • bindgarn
  • 10 dl vatten
  • 1 msk salt
  • 1 st lagerblad
  • 10 st vitpepparkorn
  • 10 cm purjolök
  • 1 st morot
  • 2 st dillstjälkar
  • 200 g smör
  • 4 msk vitt vin
  • 2 st persiljestjälkar
  • 5 st vitpepparkorn
  • 4 st äggulor
  • 1 msk pressad citronsaft
  • vitpeppar, salt
  • 2 msk gräslök
  • 1 msk hackad dill
  • 200 g spenat
  • 2 msk smör
  • salt
  • kokt potatis
  • citronklyftor
  • dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.