LCHF Torsk medSpenat i ugn. 400 g torsk500 g fryst spenat1 färsk broccolibukett delad i små bitar1/3 purjolök i strimlor1 tomat i skivor överstGör en sås av2 stora, rivna vitlöksklyftor2 tsk pepparrot3 msk majonnäs100 g creme fraishe1 äggsaltpepparcayennepepparTillaga i ugnen, 175 g ca 20 min 400 g torsk. 500 g fryst spenat
LCHF Stekt fläsk med löksås och grönsaksfräs. Champinjon- och sparrisfräs. Börja med att bryna purjolöken och den gula löken på medelhög värme i mycket smör tills den är mjuk och glansig
Snabb och enkel middag. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Värm upp spenaten i en kastrull2. Häll över grädde, salta och peppra 3. Koka ihop spenaten 4. 200g fryst spenat
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaostoch rödlök på brödskivorna
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.