E-postadress. Fredagens middag blev ostoch skinkpaj, med en grönsallad. Klä en pajform med smeten, det blir lite över som man kan göra lite små bullar vid sidan om
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. Här har jag valt Alaska Pollack som fisk men det går lika bra med vilken vit fisk som helst
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-brödoch ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Hej vänner, idag blir det en bokrecension, bokrean närmar sig och hos många handlare går det redan att lägga beställningar, jag återkommer med ett nytt inlägg när jag gått igenom lite noggrannare vad de har att bjuda på
Förra veckan blev ju också en ”kort-vecka” och man blir lite vimmelkantig då man inte längre håller reda på vardag och helg när dom kommer sådär mitt i veckan men dom nyttiga lunchlådorna fick iallafall tre dagar förra veckan och här kommer den första dagen
Blanda ordentligt och späd ut med grädde under omrörning. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Hoki medostochräksåsRecept för 2 personer4 bitar fryst hokifilé50 g smör2 msk philadelphiaost3 dl grädde3 dl riven ost300 g räkorSalt / CitronpepparStek fisken i en stekpanna. Sjud såsen 5 minuter under omrörning, ha i den rivna ostenoch räkorna, salta och peppra efter smak
Kall dillsås (skolans fisksås)- Recept HÄR. Potatismos- Recept finns längre ner på denna sida. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Salt- efter tycke. Idag blev det en ostoch skink paj med broccoli och smulad feta ost. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Skiva fiskfilénoch lägg i en ugnsfast form. En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
-) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med. Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.