Det här ljusa LCHF-brödet passar perfekt att rosta. Jag har använt brödet när jag gjort LCHF-toast genom att rosta och toppa med någon god röra, exempelvis skagenröra
En av mina kollegor frågade mig varför jag inte bakar mitt eget rostbröd. 1/2 dl olja. ca 1 1/2 l mjöl. Lägg dem i smorda raka formar (á 1 1/2 liter). 1/2 dl olja. ca 1 1/2 l mjöl
// Jeanette Mattsson @ Jeanettes Viktresa 1 bröd. Jag hittade ett recept hos Erica på Vardagsfest. Och tänkte att det var värt att testa eftersom det kan bli ganska tjatigt med alla ägg-frukostar
)) Hittade ett brödrecept hos min nya blogg/twitter/facebookkompis Susanne som har bloggen. Har inte provat så himla många recept på LCHFbröd men det här är det bästa hittills
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.