Jag hittade ett recept på rabarberglass och mixtrade om det tilllchfjordgubbsglass. Använder du dig av vanligaträglasspinnar kan du frysa en stund innan du sätter ipinnarna så att de stannar imitten
Kör iglassmaskin och vänd ner bären, toppa med bär och ställ i frysen någon timmainnanservering. Socker gör att glassen får en mjuk och len konsistens och smak
Så jag var ju bara tvungen att testa att göra egen lchf-vänligglass. Hittade ett recept i Anna Hallén kokbok LCHF husmanskost som jag testade idag(gjorde några små ändringar)
När jag var liten och gick på dagis så fickviibland hårdfrusen glass med varm chokladsås. Därför händer det att jag gör egen på vispade äggulor florsocker och vispad grädde
Krämig och inte alls sådär isig som glass kan bli när man inte har glassmaskin. I denna variant la jag i resterna från dessa chokladkakor och det blev som vaniljglass med kladdkaka i…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.