Bred ut med en slickepott på en plåt med bakplåtspapper. Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
När mina kollegor tar en kaka eller frukt på rasten äter jag ingenting. Vad ska man då fika på. Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen
Häll fudgeblandningen i formen och strö sedan på flingsalt. Förslag på lite olika smaksättningar. Häll på fudgemassan, samt tryck ner några mandlar till
Vispa äggen med sötningen poröst. Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse på LCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Vill man ha tunnare pesto så kan man hälla på mer olja. Hll på ca 1 1/2 dl grädde över + 1 dl vatten. Pesto4 dl olivolja eller rapsolja1-2 dl solrosfrön2 dl permesan, eller liknande smakrik ost
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Prep time. 15 mins. Cook time. 30 mins. Total time. 45 mins. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.