Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in för det när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
På nyårsafton testade jagförförsta gången att göra egen crème brûlée. are på denna så skulle jag ta dubbla mängden sukrin och ta lite mer sukrin på toppen
Steg-för-steg bilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept). Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Självklart går det att få till en LCHF-anpassadvariant även av denna rätt, jippi. ) Jagförsökte ta så lite grädde som möjligt, men har du inget emot grädde kan du göra såsen på mer grädde
Förvaras i en plastburk med lock i kylen. Mandelmjölet ska siktas, så väg det efter siktningen eftersom det kan bli lite stora mandelbitar kvar i silen ( kan sparas till annan bakning)
Det ska bli så starkt att sylten gör skäl för namnet Vuxenlingon. Låt sylten svalna och packa den i mindre lådor för infrysning sylten klarar sig inte över +6°C, utan jäser. Jag har den i frysen och tar upp en fp i taget och har i +1°C-kylen
Efter min detoxperiod har jag bestämt mig för att äta lite mer råa grönsaker. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.