Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Salt & Peppar. Salt & Peppar. En enkel och snabb lunch. Kanske i minsta laget så här i efterhand, men jag tror att det är vanligt att äta för mycket och det är ju inte heller bra
Quiche Lorraine, ost & skinkpaj, är en gammal favorit som jag i det här receptet har gjort om lite, främst vad det gäller pajdegen för att det ska bli en paj med mindre kolhydrater
Skär gurka och vårlök smått, hacka äggen och blanda ihop allt med majonäsen. 5 cm gurka, skrapa ur frö-randen med en tesked. Idag borde man fira lite extra när självaste grundaren av tallriksmodellen tycker att det inte funkar längre med tallriksmodellen som hon hittade på för 37 år sedan då hon jobbade på Scan. 5 cm gurka, skrapa ur frö-randen med en tesked
Sedan hällde jag på ett par dl grädde, en msk soya, en tsk fransk senap, en klick Philadelphiaost, sambal oyelek efter smak och sedan toppade jag med purjolök som jag frusit in sedan tidigare
Stek kycklingen hel i stekpanna med lite matolja. Börja med låren för att avsluta på brästet. Bind upp låren på kycklingen, salta och peppra kycklingen runt om
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.