LCHF-Smörgåstårta med lax och räkor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 tsk bakpulver
  • 0.75 tsk salt
  • 2 msk pofiber
  • 1.5 msk fiberhusk
  • 8 st ägg
  • 40 gram smör
  • 1.25 dl kokosnötsmjöl
  • 70 gram philadelphiaost
  • 0.5 dl dill , hackad
  • 1 salt och peppar
  • 1.25 dl majonnäs
  • 75 gram kallrökt lax
  • 150 gram räkor
  • 1 dl crème fraiche
  • 0.5 st rödlök(ar) , hackad
  • 1 salt och peppar
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 msk röd stenbitsrom
  • 10 cm gurka , riven
  • 2 msk philadelphiaost
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 dl räkor, skalade
  • 1 knippa(en) gräslök
  • 1 ask machésallad
  • 1 citronskiva(or)
  • 1 färska örter, valfria , ex basilika, mynta
  • 4 skiva(or) kallrökt lax
  • 6 skiva(or) gurka
  • 2 msk svart rom
  • 1 knippa(en) rädisor
  • 1.5 dl av fyllning 1
  • 2 st salladslök (ar)
  • 0.5 st morot
  • 0.5 burk(ar) röd stenbitsrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.