Här följer ett snabbt och enkelt receptför kött eller kyckling marinad. Ett bra tips är att om du handlar i storpack, så häll ner marinaden direkt i påsen som du ska frysa in köttet/kycklingen i och låt det sedan frysas in ihop
Recepet gäller för fyra portioner. Fler matrecept finns i höger sidokolumn bland kategorierna. Currymarinerad kycklingfilé som blir ugnsbakad tillsammans med paprikastrimmel och currysås tillagad från kycklingskyn såväl som lite ris
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Receptetföreslår råris, men jag valde svart ris som jag tycker har en godare, nötig smak. Jag kollade upp skillnaden i näringsvärde mellan de olika sorterna, och skillnaden är att råris innehåller mer protein, så det är väl att föredra egentligen, särskilt om man tränar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.