Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknandeidag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Jag är helt frälst igrilladkyckling och när jag köper det så brukar jag ta bort skinnet. Koka potatis, kör morötter och broccolii ugn ( jag brukar förbereda ett stort lass dagen innan så värmet jag bara) med salt och peppar och liteolivolja
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. U. N. C. H. P. Å. M. A. T. &. R. g. å. r. b. j. ö. d. o. u. s. e. m. p. l. n. c. h. a. t. V. v. k. y. J. ä. ,. f. 2. 0. 1. 5. -. 4. @. K. (. ). Ä. t L
Jag lagar mycket mat på helgerna och portions- eller styckfryser, så att jag på morgonen bara kan plocka fram en lunch och lägga till en tomat eller en bit gurka och sedan är det klart
Det finns jättebra videospå you tube på detta. En hel kyckling kan man göra så mycket med. Medan fonden kokar blandar man marinadeni en påse där kycklingen får vila några timmar
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Det här är en lättsam och lättlagad lunchrätt som passar alla som äter enligt LCHF, och förresten alla andra också som försöker dra ned på kolhydrater utan att låsa sigvid en enda kosthållning
Idagpålunchen gjorde jag en supergod "Spenatrulle" fylld med en massa godsaker. Som jag skrivittidigare kommer jag ha ett gästinlägg en gång i månaden på Denna månad bjuder jag påsaftigaCitron & pistageproteinmuffins med citronfrosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.