4 whole chicken legs (thigh and drumstick), patted dry with paper towels. 4 whole chicken legs (thigh and drumstick), patted dry with paper towelsKosher salt, freshly ground pepper2 Tbsp
I lördags fyllde ju min fina sambo år. Två tårtor skulle det vara på kalaset. En av dem blev en Limecheesecake som kunde göras några dagar i förväg då den var fryst
Årets påskmiddag var en lammstek som marinerats i rödvin och apelsin, den serverades med marinerade vårprimörer, ugnsbakad potatis, en rostad böndipp och en chévrekräm
Med stapplande steg tog jag mig upp ur sängen imorse, staplande. Kombinationen av det första böjpasset på två veckor och ett nytt träningsschema fick mina benmuskler att vakna till liv, det här med att periodisera och chocka kroppen ja
Bidrar till balans i hjärnan, verkar kramplösande och avstressande (Brist på magnesium kan öka hyperaktivitet ex ADHD stärks, ge sömnlöshet, restless legs, menskramp/smärta, gallsten, migrän, förstoppning, stroke, ansiktsryckningar, utmattning, lättretlighet, irritation, depression, förvirring, urinvägsinfektion)
I have a pain in my legs from yesterday’s run so I have been laying in the sofa all day. I have a pain in my legs from yesterday’s run so I have been laying in the sofa all day
I dag blir det varken fisk eller långkok, expressmiddag eller gryta här i Mårtenssons kök. Vi bjuder er istället på ett gott drinktips, passande med tanke både på säsong och veckodag
Ingredients 4 tablespoons olive oil 2 large red onions, peeled & thinly sliced 1kg boned leg of lamb, trimmed and cut into 3cm cubes 4 celery sticks, chopped into 3cm lengths and leaves finely sliced 3 sprigs of fresh thyme 2 bay leaves 3 small unwaxed oranges (zest of 1 and juice of 3) 90g pitted black olives, drained 3 tablespoons runny honey 400ml full-bodied red wine 1 x 400g tin of chopped tomatoes 200ml hot vegetable stock 3 medium potatoes, peeled and cut into large chunks 150g frozen peas, defrosted Salt and freshly ground black pepper to taste
Bereiding. Maak de groenten schoon en snijd in stukjes. Smelt de helft van de boter in een pot met dikke bodem en stoof daarin, op een laag pitje, alle groenten zachtjes (maar niet kleuren)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.