Finally, add 1 Tbsp lemon juice and ½ Tbsp zest. In a medium bowl, toss blueberries with ½ Tbsp corn starch and 1 tsp lemon juice, stirring until well combined and no dry white cornstarch remains. Let cake rest in the pan 15-20 minutes then remove ring and cool until room temp or just warm. 1 mediumlemon (zest and juice), divided
Det började så bra med underbart vårväder, strålande sol, påskbord och allmänt påskmys. Jag testade ett där äggen och fettet i ett cupcakesrecept var utbytta mot majonäs
MonteringLägg en blåbärsbotten på tex en tårtbricka eller serveringsfat och spird ut en generös dutt med frosting på bottnen (om man önskar kan man sprida ut ett tunnt lager lemon curd innan frostingen för lite extra smak)
/ Vispa två av äggen tillsammans med socker. I actually made this cake from a lemon-muffin recipe, baked it in a spring form and then, with help of an icing bag, applied the meringue and baked it again to cook the meringue slightly
Smält smöret och blanda med mjölken. Till min fantastiska citrontrifle bakade jag en lemon poppy seed cake som jag skar kuber av och rostade i ugnen så de blev som en sorts söta krutonger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.