Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
En nyfavorit. Nyp ihop mjöl, socker och smöret skuret i bitar till en smulig massa. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin
Oavsett om jag tränat eller inte tror jag den här rätten hade hamnat på vår favoritlista ändå. Vi har bestämt oss att planera våra vardagsrätter lite flitigare
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en nyfavorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Fröknäcke med Rosmarin, Tahini & Äppelskivor. Rosmarin alltså ♥ Igår bakade jag det här goda Knäcket och doften av Rosmarin som sprider sig från ugnen är helt underbar
En klassiker till jul är godiset Juleskum. Skumtomtar äts väl i de flesta hem i juletid. Godisföretaget Cloetta har gjort en undersökning som visar att 77% tycker att Juleskum är viktigt att ha till julfirandet/julbordet
Vissa recept är lite för bra för att vara sanna. Fast de ändå är det. Sanna, alltså. Som det här frö-knäcket som jag hittade hos Pytte, och sedan har bakat flera gånger eftersom det är både sjukt gott och löjligt lättbakat
se och det blev direkt en nyfavorit för både mig och sambon. Jag ville verkligen hitta ett nytt laxrecept för att få lite variation i matlagningen och dess smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.