Det blev en god start på Påskafton med triss i lax och par i sill. Det blir inget recept på respektive moment här utan ni hittar det om ni söker på recepten i andra inlägg
Blanda lök med resten av ingredienserna och blanda ihop till ensmet. Vilket väder. Över i en kastrull och späd med grädde, mjölk, kalvfond, salt, peppar och kinesisk soya
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Förmodligen är dom mest medgörliga när rabarbern är nylockad och alldeles färsk, enkylskåpsskrumpen typ är nog inte den bästa samarbetspartnern när det gäller att krylla till
Det här är min alldeles egna variant. Då innehöll den bland annat ansjovis och Kalles kaviar. Året är snart slut menden ambitiöse hinner ännu röra till det lite grand på slutet
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.