Mums, det här var gott. Helt i min smak. Jag har testlagat ytterligare ett middagstips som kommit in till månadens middagstips, nämligen Millas vegetariska quesadillas
Brödet kallas "grand blanc" och är perfekt att baka under en dag när man vill ha tid med annat också - i mitt fall hann jag både njuta av det vackra marsvädret, tremilen i Lahtis och förbereda middagen
100 gr smör2 ägg1,5 dl socker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl grädde eller mjölk Vispa socker och äggBlanda mjöl och bakpulver Smält smöretBlanda ihop alla i ingredienser Häll smeten i smord form och grädda på 200 gr ca 40 minuter kolla med
Jag bakade bröd igår. Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen
Mille feuille betyder tusen blad och består av smördeg och vaniljkräm och är glaserad med fondant. Den är egentligen en ganska enkel bakelse som bli fantastisk på grund av hantverket bakom och genom att använda riktiga råvaror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.