Nog är det så att jag har gått ner mig i surdegsträsket. Efter att ha bakat Leilas surdegsbaguetter ett par gånger (den trogne Leila-läsaren vet att det är inte helt genuina surdegsbaguetter, då grunden sätts på jäst), har jag tagit mig modet att sätta en riktig surdegsgrund
Många av er vet hur jag känner för tacos. Brr. Det jag dock kan avundas dem som idkar tacofest varje fredag är plockandet, pillandet, den lilla buffén av tillbehör och den egna matlagningen vid bordet
Det här är en favorit som vi äter om och om igen. Den är helt enkelt beroendeframkallande. Receptet har jag hittat hos Leila men hon använder färsk chili på och det passar inte mig
Världens bästa gulasch i Crock Pot. Sportlovet är här. Härliga vintriga dagar med solsken, gnistrande vit snö, skidåkning på längden och tvären, röj i pulkabacken och skridskoåkning på isen (jaja, en sanning med viss modifikation för många…
I lördags bjöds våra gäster på pulled chicken. Perfekt att tillaga i lergryta, sköter sig själv på låg temperatur i ugnen - och så är det galet gott och faller alla i smaken
Ibland tar även Vännerna genvägar i vardagen för att få livspusslet att passa ihop. En skånsk kålsoppa ska egentligen kokas i spadet från ett fläsklägg eller annan del av grisen men när tiden är knapp och alldeles för dyrbar en torsdagskväll i november så åker köttbuljongen fram
Igår var det pappa O som stod för middagen. Han gjorde burritos och det var mycket gott. Min käre make brukar aldrig laga mat i vanliga fall (förutom steka korv eller värma mamma scans köttbullar), men nu som föräldraledig lär han sig både det ena och det andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.