Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept ärsuper att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Blev supergott och bullarna blev inte långvariga därpå plåten. Likaväl är det den första juni och jag inleder, för andra året i rad, mitt uppdrag som sommarbloggare för Dr Oetker och Baka
När man är sugen på något gott men vill äta lite nyttigare än saker baserade på socker, vitt mjöl och transfetter passar de här rawfoodbollarna perfekt - supergoda och fullproppade med nyttigheter
Blanda samman lagen och koka upp den så att sockret smälter, låt kallna. Först inläggning ut är en riktigt gammal hederlig klassiker på sillabordet, när vi väljer att kicka igång julspurten med glasmästarsill
Jag tänker inte ens försöka lägga upp det här snyggt på tallriken. Nunär det är avklarat och vi är överens om att här finns inga färgglada bilder att inspireras av så får jag göra ett försök med ord i stället
Blanda lagen i en kastrull, ge den ett uppkok så sockret smälter och låt den sedan kallna. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
Så här i höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Men nu känner jag att jag fått lite ny inspiration och tänker lägga de extra pengarna på något annan spännande
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.