Idag fyller världens sötaste Molly 1år. Grattis till henne. Hon är min mans brors dotter och jag skulle bli tokglad om ni skulle gå in och skriva ett Grattis till henne på hennes mammas blogg
Vardag igen. Väldigt härligt med en ledig dag som känns som söndag och vips är det torsdag. Det gillas. Som ni märker så är våra barn med i köket allt som oftast
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Inte alls likt vanlig klyftpotatis. När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Sätt ugnen på 200 grader. Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna. Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde
Baconlindad sparris. Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag tycker om sparris med jag har aldrig lindad bacon runt tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.